foto

Ludwig Schmid-Wildy

  • nar. 3.5.1896
    Cáchy, Severní Porýní-Vestfálsko, Německá říše
  • zem. 30.1.1982 (85 let)
    Rosenheim, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Skřítek pana Edera
1979 Der Ruepp (TV film)
Tatort - Maria im Elend (TV film)
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Das Schweigen im Walde
Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
Jakob der Letzte (TV film)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
Umarmungen und andere Sachen
1974 Der Jäger von Fall
Der Komödienstadel - Das sündige Dorf (divadelní záznam)
Die Reform (TV film)
Schwarzwaldfahrt aus Liebeskummer
Zwei himmlische Dickschädel
1973 Der Komödienstadel - Die drei Eisbären (divadelní záznam)
Ein unheimlich starker Abgang (TV film)
1972 Der Komödienstadel - Mattheis bricht's Eis (divadelní záznam)
Die Lokalbahn (TV film)
Mucki (TV film)
1971 Birnbaum und Hollerstauden
Olympia - Olympia (TV film)
1970 Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
Der Hirte Manuel (TV film)
Der Komödienstadel - Der Ehrengast (divadelní záznam)
Glöcklein unterm Himmelbett, Das
Mathias Kneissl
1969 Der Besuch (TV film)
Ludwig auf Freiersfüßen
Sturm im Wasserglas (TV film)
1968 Altaich (TV film)
Der Pfarrer von Gillbach (TV film)
Der holledauer Schimmel (TV film)
Meine Frau, die Philosophin (TV film)
1967 Auf gut bairisch (TV film)
Der Komödienstadel - Krach um Jolanthe (divadelní záznam)
1966 Boni (TV film)
Das Bohrloch oder Bayern ist nicht Texas (TV film)
Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
1965 Der Komödienstadel - Die Stadterhebung (divadelní záznam)
Der Ruepp (TV film)
Der alte Feinschmecker (TV film)
Die Pfingstorgel (TV film)
1964 Der Komödienstadel - Die Tochter des Bombardon (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1963 Aus meiner Waldheimat
Das ist die Höhe (TV film)
Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Schusternazi (divadelní záznam)
1962 Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
Kleine Gesellschaftsreise nach Paris (TV film)
1961 'Der Monopteros (Kleine Münchner G'schichten) (TV film)
Der Komödienstadel - Der Zigeunersimmerl (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die drei Eisbären (divadelní záznam)
Doppelselbstmord (TV film)
1960 Die Lokalbahn (TV film)
Oh, diese Bayern!
1959 Der Komödienstadel - Das Taufessen und andere Szenen (divadelní záznam)
Der Komödienstadel: Der z’brochane Kruag / Späte Entdeckung (divadelní záznam)
Die Bremer Stadtmusikanten
Kráva a zajatec
1958 Bernauerin, Die (TV film)
My, zázračné děti
Sehnsucht hat mich verführt
Zwei Matrosen auf der Alm
1957 Heiraten verboten
1956 Der Bettelstudent
Der Jäger von Fall
Der Vogelhändler (TV film)
Der starke Stamm (TV film)
1955 Die Medaille (TV film)
1954 Ewiger Walzer
Sündige Dorf, Das
1953 Die Junggesellenfalle
1952 Der Herrgottschnitzer von Ammergau
Die schöne Tölzerin
Mönche, Mädchen und Panduren
1944 Aufruhr der Herzen
Ich bitte um Vollmacht
Musik in Salzburg
1943 Der Ochsenkrieg
Die unheimliche Wandlung des Axel Roscher
Ewige Klang, Der
Peterle
1942 Die heimlichen Bräute
Violanta
1941 Alarmstufe V
Blutsbrüderschaft
Der laufende Berg
Scheinheilige Florian, Der
1940 Das Orchestrion
Das sündige Dorf
Der Feuerteufel
Feinde
Golowin jde městem
Herz geht vor Anker
Im Schatten des Berges
Pán v domě
Robinson, Ein
Věčný pramen
1939 Aufruhr in Damaskus
Flucht ins Dunkel
Gold in New Frisco
1938 Jarní bouře
1934 Schach der Eva
Stoßtrupp 1917
Um das Menschenrecht

TV seriály

1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1976 Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1971 Karl Valentins Lachparade (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)

Dokumentární

1973 Münchner Nachmittag (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky