foto

Michel Corriveau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Glass Houses (TV film)
2019 Když rádio mlčí (TV film)
2018 Na jeden nádech
2015 Anna
Jeden průšvih za druhým (TV film)
2014 La Garde
2013 Donatella Versace (TV film)
Exil
Lac Mystère
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Esimésac
2011 Barrymore
French Kiss
2010 Piché: entre ciel et terre
2009 Cadavres
Můj život s Canadiens
Pieds dans le vide, Les
The Phantom (TV film)
2008 Accidental Friendship (TV film)
Grand départ, Le
2006 Hodnej polda, zlej polda
Krutá odveta (TV film)
2005 Miss Rosnička (TV film)
Poslední šance
Survenant, Le
2004 Poslední loupež
2003 Červený nos
2002 Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
2000 Detektiv Wilderová
1999 Hemingway: A Portrait

TV seriály

2020 Boomerang (TV seriál)
Le Grand Départ (S05E12)
Le Jour J (S05E11)
Par la peau des fesses (S05E10)
další epizody (12)
2018 Boomerang (TV seriál)
Noël chez les Bernier (S04E12)
Envwèye, accouche ! (S04E11)
La Chambre secrète (S04E10)
další epizody (12)
Versailles (TV seriál)
Zločin a trest (S03E04)
Pravda vyjde najevo (S03E03)
Otázka důvěry (S03E02)
Mensonges (TV seriál)
Opération Motti (S04E10)
Opération Cœur (S04E09)
Opération Kamikaze (S04E08)
další epizody (10)
2017 Acceptable Risk (TV seriál)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
Boomerang (TV seriál)
Choc post-chaotique (S03E12)
Food truck d'amour (S03E11)
Avec pas de filtre (S03E10)
další epizody (12)
Versailles (TV seriál)
Sedm stínů (S02E09)
Temnota (S02E07)
Jak plyne čas (S02E06)
další epizody (8)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Prémonitions (TV seriál)
Boomerang (TV seriál)
Deux mariages et une face d'enterrement (S02E12)
Gros bachelorette, petite savonnette (S02E11)
Pimp mon truck (S02E10)
další epizody (12)
Mensonges (TV seriál)
Doppelgänger (S03E10)
Empreinte (S03E09)
Eaux troubles (S03E08)
další epizody (10)
2015 Boomerang (TV seriál)
L'Empire contre-attaque (S01E12)
Le Cirque est en ville (S01E11)
Psychopop, Mythomanie et Méditation orgasmique (S01E10)
další epizody (12)
Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
další epizody (9)
Mensonges (TV seriál)
The Deed Is Done (S02E10)
Muori Dannato (S02E09)
Pleine Lune (S02E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2011 Waterfront Cities of the World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky