foto

Ji-hyeon Nam

  • nar. 17.9.1995 (23 let)
    Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gosanja, daedongyeojido
2013 Monstrum Hwayi
2011 Oneul
2010 Gwi
2008 Siseon 1318
2007 Mapado 2
2006 Mai kaeptin, Kim Dae-chul
2005 Muyeonggeom

TV seriály

2018 Baekileui nanggunnim (TV seriál)
2017 Susanghan pateuneo (TV seriál)
2016 Miseuteori sinibsaeng (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Yeonaesepo (TV seriál)
2012 Areumdawoon geodaeege (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
Naya, halmeoni (TV seriál)
2009 Keuriseumaseue nooni olkkayo? (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Edeonui dongjjok (TV seriál)
Urideului haepi ending (TV seriál)
2007 Lobiseuteu (TV seriál)
2006 Naui sarang keullementain (TV seriál)
마이 러브 (TV seriál)
2004 Salanghanda malhaejooeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace