foto

Heikko Deutschmann

  • nar. 13.2.1962 (57 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
2017 Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2016 Inga Lindström: Čas na lásku (TV film)
Mein Sohn, der Klugscheißer
Pohádka o zemi hojnosti (TV film)
2014 Tatort - Vielleicht (TV film)
2013 Blutgeld (TV film)
Černá díra (TV film)
2012 Der Meineidbauer (TV film)
Inga Lindström: Píseň pro mou dcerku (TV film)
Léto v Bavorsku (TV film)
2011 Die Minensucherin (TV film)
Ein starkes Team - Gnadenlos (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
Rottmann schlägt zurück (TV film)
Všechen čas světa (TV film)
2010 Nevhodný snoubenec (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Jako přes tmavé sklo (TV film)
Jen na lásce záleží (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2008 Koření lásky (TV film)
Warten auf Angelina
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Das unreine Mal (TV film)
Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Wenn du mich brauchst (TV film)
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
Endlich Urlaub! (TV film)
In Sachen Kaminski (TV film)
Suche Mann für meine Frau (TV film)
Vezmi si mou ženu (TV film)
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Die Quittung (TV film)
Sternzeichen
2002 Doppelter Einsatz - Herz der Finsternis (TV film)
Hannas Baby (TV film)
Mosty lásky (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
Operation Rubikon (TV film)
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Big Ben - Vražedný trojúhelník (TV film)
Nicht ohne dich (TV film)
Planet der Kannibalen
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
2000 L'île bleue (TV film)
Liebe und andere Lügen (TV film)
Starkes Team - Tödliche Rache, Ein (TV film)
Vrah v tobě (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Gefährliche Hochzeit (TV film)
Sweet Little Sixteen (TV film)
Sám proti zlu (TV film)
Zajatci pouště (TV film)
1998 Místo činu: Brémy - Přímo do srdce (TV film)
Mörderisches Erbe - Tausch mit einer Toten (TV film)
Návrat domů (TV film)
Polizeiruf 110 - Rot ist eine schöne Farbe (TV film)
1997 Leben in Angst (TV film)
Zwei Brüder - Nervenkrieg (TV film)
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
1995 Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
Léto u moře (TV film)
1994 Mein lieber Mann
Rotwang muß weg!
1992 Demokrati a teroristé
1991 Moving
1989 Maria von den Sternen
1988 Clavigo
1985 Walkman Blues (TV film)

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Feuer & Flamme (E03)
Professor T. (TV seriál)
Tamara (S01E04)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Freiheit für Cooper - Teil 1 (S06E08)
Pferdeflüstern (S06E06)
2016 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Falscher Hase (S06E04)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
další epizody (4)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lawinenhunde (S05E13)
Wilderer (S05E12)
Geschenkter Gaul (S05E11)
další epizody (13)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
Die Familiendetektivin (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mach's gut, Greta! (S04E13)
Krokodiljäger (S04E12)
Krokodilstränen (S04E11)
další epizody (13)
Kobra 11 (TV seriál)
Osobní strážce (S19E06)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Ausgesetzt (S03E11)
další epizody (13)
Kriminalista (TV seriál)
Pod ochrannými křídly (S09E02)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Upíři (S02E13)
Strach v jeskyni (S02E12)
Opičí ostuda (S02E11)
další epizody (13)
Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mít štěstí (S01E13)
Koňské síly (S01E12)
Hrdličky (S01E11)
další epizody (13)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E04)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1998 Laden, Der (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Falešní policisté (S01E07)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Bismarck (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace