foto

Meredith Patterson

  • nar. 24.11.1975 (45 let)
    Concord, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 What if Wendy
2009 My Father's Will
2007 Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2005 Zlomené květiny
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
1999 Společník

TV seriály

2012 Made in Jersey (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Waiting for the Knock (S04E05)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Branded (S12E06)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Život je jako muzikál (S04E12)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Hledám Shirley. Zn.: Zoufale (S03E03)
Ivan Nenapravitelný (S02E22)
Žij naplno (S02E16)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Every Little Step

Divadelní záznam

2001 Lullaby of Broadway: Opening Night on 42nd Street, The (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2006 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
2003 Last Laugh (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky