foto

Barrie Cookson

  • nar. 28.3.1922
  • zem. 9.1.2005 (82 let)
    Richmond, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 John Wycliffe: The Morning Star
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
1975 Rollerball
1971 Mechanický pomeranč

TV seriály

1990 Cluedo (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v ulici Mews (S01E02)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
Knights of God (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
The Baker Street Boys (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajemný hlas (S05E07)
1982 Mladí v partě (TV seriál)
Nafta (S01E02)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Just Liz (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Donati Conspiracy, The (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace