foto

Goran Rukavina

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Djeca jeseni

TV seriály

2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
Loza (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
U stanici (TV seriál)
2008 Sve ce biti dobro (TV seriál)
2007 Zauvijek susjedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace