foto

Goran Rukavina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Djeca jeseni

TV seriály

2020 Blago nama (TV seriál)
2018 Pogrešan čovjek (TV seriál)
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
Loza (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
U stanici (TV seriál)
2008 Sve će biti dobro (TV seriál)
2007 Zauvijek susjedi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Blago nama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky