foto

Jola Saňko

  • nar. 18.2.1947 (73 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blokadnyj dněvnik
2018 Na obryve (TV film)
Van Goghové
Černovik
2017 Babuška ljogkogo poveděnija
2016 #Vsjo_ispraviť!?!
2015 Legenda o drakovi
Metamorfozis
Pionýři hrdinové
Za čužije grechi (TV film)
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
Zdrastě, ja vaš papa!
Ťotuški
2013 Otdať koncy
Zerkala
2012 Ljubov v SSSR
Nevěra
Skazka. Jesť
2011 Ljubov na dva poljusa (TV film)
Tolko ty (TV film)
Žila-byla odna baba
2010 Kotorogo ně bylo
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Něskolko prizračnych dněj
2008 Bez viny vinovatyje
Isčeznuvšaja imperija
Pro Ljubov (TV film)
2007 Chacun son cinéma
Gljaněc
Krizis Very (TV film)
Nikogda ně zabudu těbja! (TV film)
Tupoj žirnyj zajac
2006 Bluz opadayushih listyev
Bolšaja ljubov (TV film)
2004 Slušatěl
2003 Žizň odna
1987 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 13 (TV film)
1978 Objasněnije v ljubvi
1977 Služební román
1976 Legenda o Ullenspiegelovi
1972 Цирк зажигает огни (TV film)
1967 Deník hloubkového letce

TV seriály

2019 Bludnyj syn (TV seriál)
Drugije (TV seriál)
Kak vyjti zamuž. Instrukcija (TV seriál)
Otčajannyje (TV seriál)
Čužoj rebjonok (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Ljubov po prikazu (TV seriál)
Novyj muž (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Puanty dlja pljuški (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Skazočnyj patrul (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Krasavica (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Čjornyj čelovek (S01E11)
Kuchňa (TV seriál)
Posle školy (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Izměna (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Smertělnaja doza (S01E12)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Kaprizy Melpomeny (S01E04)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
V kruge pervom (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Koncert dlja kolobka s orkestrom (S03E02)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)
1969 Kabačok '13 stuljev' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky