foto

Ivan Dobronravov

  • nar. 2.6.1989 (29 let)
    Voroněž, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čudo-Judo
2017 Kupi meňa
2016 Čelovek iz buduščego
2015 Strana čuděs
Šou veka
2013 Iuda
2012 Eastalgia
Mamy
2011 Domov
2010 Peremirie
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Korotkoje zamykanije
Sročnyj zakaz
2003 Návrat

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Mjatěž (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Metod (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
2013 Kremeň. Osvobožděnije (TV seriál)
Ljubov na million (TV seriál)
Sviridovy (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Jalta-45 (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace