foto

Anna Stieblich

  • nar. 20.2.1965 (54 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2017 Kein Herz für Inder (TV film)
2016 Der Hodscha und die Piepenkötter (TV film)
Goster
Seitenwechsel
Tatort – Der hundertste Affe (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Ich bin dann mal weg
Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
Tatort - Freddy tanzt (TV film)
2014 Lilly Schönauer: Osudová setkání (TV film)
Schoßgebete
2013 Das Letzte Wort (TV film)
2012 Turecky snadno a rychle
2011 Artisten
Bittere Kirschen
Die Räuberin
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Velký sen
2010 Männer lügen nicht (TV film)
Šest dní strachu (TV film)
2009 Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
2008 Fleisch ist mein Gemüse
2006 Offset
2005 Kuskus
2004 Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
Sehnsucht (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
Kranke Schwestern
2000 Vaterliebe (TV film)

TV seriály

2019 Gipfelstürmer - Das Berginternat (TV seriál)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
Das Chinesische Licht (S18E13)
Der Schattenmann (S18E08)
další epizody (14)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Stolz (E04)
Druck (E03)
další epizody (4)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Kinder (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einsam (S17E10)
Vaterliebe (S17E09)
Spurlos verschwunden (S17E07)
další epizody (14)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Phoenixsee (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (12)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Die Mockridges - Eine Knallerfamilie (TV seriál)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Der Andere (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verrat (S15E10)
Töchter und Söhne (S15E09)
Erlösung (S15E08)
další epizody (11)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
Wahrheit ist ein scharfes Schwert (S14E12)
Der verlorene Sohn (S14E08)
další epizody (12)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Messezeiten (S13E09)
Klassenclown (S13E08)
Der Schmetterling (S13E07)
další epizody (13)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Mordwaffe Trabi (S01E11)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (10)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
Mission to Mars (S11E07)
další epizody (7)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E21)
Totes Kapital (S10E20)
Die Hand (S10E16)
další epizody (7)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Doktor Kaan je k sežrání! (S01E05)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace