foto

Anna Stieblich

  • nar. 20.2.1965 (55 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Scheidung für Anfänger (TV film)
2018 St. Josef am Berg - Berge auf Probe (TV film)
St. Josef am Berg - Stürmische Zeiten (TV film)
2017 Kein Herz für Inder (TV film)
2016 Der Hodscha und die Piepenkötter (TV film)
Goster
Seitenwechsel
Tatort – Der hundertste Affe (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Ich bin dann mal weg
Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
Tatort - Freddy tanzt (TV film)
2014 Lilly Schönauer: Osudová setkání (TV film)
Schoßgebete
2013 Das Letzte Wort (TV film)
2012 Turecky snadno a rychle
2011 Artisten
Bittere Kirschen
Die Räuberin
Nejlepší přítelkyně (TV film)
Velký sen
2010 Männer lügen nicht (TV film)
Šest dní strachu (TV film)
2009 Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
2008 Fleisch ist mein Gemüse
2006 Offset
2005 Kuskus
2004 Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
Sehnsucht (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Der Schuß (TV film)
Kranke Schwestern
2000 Vaterliebe (TV film)

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Albtraum für Rossi (S20E05)
Die Falle (S20E04)
Unvergessen (S20E02)
další epizody (6)
2019 Gipfelstürmer - Das Berginternat (TV seriál)
Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Rattenfänger (S19E09)
Ein anständiges Leben (S19E08)
Trompetenbauer (S19E05)
další epizody (4)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
Das Chinesische Licht (S18E13)
Der Schattenmann (S18E08)
další epizody (14)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Stolz (E04)
Druck (E03)
další epizody (4)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Neue Wege (S04E11)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Kinder (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einsam (S17E10)
Vaterliebe (S17E09)
Spurlos verschwunden (S17E07)
další epizody (14)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Am Scheideweg (E04)
Verraten (E03)
Klartext (E02)
Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (12)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Die Mockridges - Eine Knallerfamilie (TV seriál)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Der Andere (S01E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Abflug (S06E18)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verrat (S15E10)
Töchter und Söhne (S15E09)
Erlösung (S15E08)
další epizody (11)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
Wahrheit ist ein scharfes Schwert (S14E12)
Der verlorene Sohn (S14E08)
další epizody (12)
2013 Der Lehrer (TV seriál)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Messezeiten (S13E09)
Klassenclown (S13E08)
Der Schmetterling (S13E07)
další epizody (13)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Mordwaffe Trabi (S01E11)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sechs Richtige (S04E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (10)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Ausgeschraubt (S08E19)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
Mission to Mars (S11E07)
další epizody (7)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Alles für die Liebe (S01E03)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Heilung (S01E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E21)
Totes Kapital (S10E20)
Die Hand (S10E16)
další epizody (7)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles verloren? (S13E28)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Doktor Kaan je k sežrání! (S01E05)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wiedererweckte Gefühle (S10E39)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky