foto

Martin Enlen

  • nar. 20.10.1960 (59 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Annie - kopfüber ins Leben (TV film)
2017 Ich war eine glückliche Frau (TV film)
2015 Über den Tag hinaus (TV film)
2013 Tod an der Ostsee (TV film)
2012 Mittlere Reife (TV film)
2010 Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Masserberg (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Ein Dorf schweigt (TV film)
2008 Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
2007 Eine folgenschwere Affäre (TV film)
Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
2006 Der Tote am Strand (TV film)
Schuld und Rache (TV film)
2005 Ein Kuckuckskind der Liebe (TV film)
Místo činu - Smrt na vandru (TV film)
2004 Místo činu - Předměstská balada (TV film)
2003 Lásce neporučíš (TV film)
Nebezpečné pocity (TV film)
2002 Der Liebe entgegen (TV film)
Die Katzenfrau (TV film)
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
1998 Andrea und Marie (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Kind zu vermieten (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
1995 Roula
Tödliche Hochzeit (TV film)
Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV film)
1991 Aus gutem Grund
1990 Für immer
Little Place in Heaven, A
Pinwand
1989 Poslední tanec
1987 Frühjahrsputz

TV seriály

2019 Wilsberg (TV seriál)
Schutzengel (E65)
Minus 196° (E63)
Gottes Werk und Satans Kohle (E62)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
Die Nadel im Müllhaufen (E60)
2016 Wilsberg (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E50)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
Russisches Roulette (E46)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Wilsberg (TV seriál)
Mundtot (E42)
Nackt im Netz (E41)
2012 Bella Block (TV seriál)
Unter den Linden (E32)
2000 Bella Block (TV seriál)
Am Ende der Lüge (E09)
1994 Faust (TV seriál)
1993 Schicksal der Woche (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky