foto

Fábio Assunção

  • nar. 10.8.1971 (49 let)
    São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 L.O.C.A.
2016 Entre Idas e Vindas
2012 País do Desejo
2009 Do Começo ao Fim
2008 Bellini e o Demônio
2007 Primo Basílio
2004 Sexo, Amor e Traição
2000 Hora Marcada, A

TV seriály

2018 Onde Nascem os Fortes (TV seriál)
2015 Totalmente Demais (TV seriál)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2011 Tapas & Beijos (TV seriál)
2010 Dalva e Herivelto: Uma Canção de Amor (TV seriál)
S.O.S. Emergência (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2006 JK (TV seriál)
2005 Mad Maria (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
2002 Coração de Estudante (TV seriál)
2001 Maias, Os (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1999 Força de Um Desejo (TV seriál)
1998 Labirinto (TV seriál)
1997 Co dokáže láska (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
1992 De Corpo e Alma (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky