foto

Leandra Leal

  • nar. 8.9.1982 (37 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bingo: Každé ráno králem
O Rastro
2016 La Vingança
2014 Love Film Festival
2013 O Lobo atrás da Porta
O Rio nos Pertence!
Psí únosce
2011 Estamos juntos
2010 Boca do Lixo
2009 Bonitinha, mas Ordinária
Insolação
2008 Se Nada Mais Der Certo
2007 Nome Próprio
2006 Zuzu Angel
2004 Cazuza - O Tempo Não Pára
2003 Muž, který kopíroval
2001 Dias de Nietzsche em Turim
1999 O Viajante
1997 A Ostra e o Vento

TV seriály

2019 Aruanas (TV seriál)
2013 Saramandaia (TV seriál)
2012 Cheias de Charme (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2010 Passione (TV seriál)
2009 Decamerão, a Comédia do Sexo (TV seriál)
2008 Ciranda de Pedra (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2004 O Cravo e a Rosa (TV seriál)
Senhora do Destino (TV seriál)
Um Só Coraçăo (TV seriál)
2002 Pastores da Noite (TV seriál)
2001 Sítio do Pica-Pau Amarelo (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
Muralha, A (TV seriál)
1998 Pecado Capital (TV seriál)
1997 Indomada, A (TV seriál)
1995 Explode Coração (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 História de Ana Raio E Zé Trovão, A (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Divinas Divas

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Divinas Divas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky