foto

Richard Howard

  • nar. 8.3.1944 (75 let)
    Hitchin, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Government Inspector (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
1990 The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
1982 Uliisses

TV seriály

2008 Invisibles, The (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 McLibel! (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky