foto

Clifford Rose

  • nar. 24.10.1929 (89 let)
    Hamnish, Herefordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Secrets (TV film)
1972 Shelley (TV film)

TV seriály

2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šílená Molly (S13E05)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Plán útoku (S06E01)
1967 Les Misérables (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace