foto

Hilary Mason

  • nar. 4.9.1917
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.9.2006 (89 let)
    Milton Keynes, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Pronásledovaný
1994 The Healer (TV film)
1993 Poslední upír (TV film)
1991 Strach ze tmy
1990 Meridian
1989 Robot Jox - Zápas robotů
Vyděrač (TV film)
1988 Affair in Mind, An (TV film)
1987 Panenky
1986 All Passion Spent (TV film)
1985 Miss Marple: The Moving Finger (TV film)
1983 Bullshot
1982 Ghost in the Water
Návrat vojáka
1979 An Honourable Retirement (TV film)
1978 One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)
Zproštění viny
1977 The Three Hostages (TV film)
1975 I Don't Want to Be Born
1973 Teď se nedívej
1971 She'll Follow You Anywhere
1963 The Yellow Teddy Bears

TV seriály

1998 The Last Salute (TV seriál)
1997 Aquila (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Campion (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
Maid Marian and Her Merry Men (TV seriál)
1988 Wipe Out (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
Hideaway (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
In Sickness and in Health (TV seriál)
Mistress, The (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Moonfleet (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1982 Mladí v partě (TV seriál)
Demolice (S01E01)
1981 Bergerac (TV seriál)
Brendon Chase (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Pařát a jeho kletba (S01E06)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Just William (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Edward the Seventh (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 You Can't Win (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Thunder in the West (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace