foto

Cheryl Hall

  • nar. 23.7.1950 (68 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Addicted
2002 Dead Gorgeous (TV film)
1995 The Last Englishman (TV film)
1976 No Hard Feelings (TV film)

TV seriály

2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
2003 William and Mary (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
So Haunt Me (TV seriál)
1991 Men's Room, The (TV seriál)
Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Lucky Feller (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1972 Rainbow (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace