foto

John Bardon

  • nar. 25.8.1939
    Brentford, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.9.2014 (75 let)
    Romford, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
1999 Killing Zone, The
1997 Divoká stvoření
Gobble (TV film)
Royal Scandal, A (TV film)
1996 Giving Tongue (TV film)
Gulliverovy cesty (TV film)
Merisairas
1991 Further Up Pompeii (TV film)
1987 Charing Cross Road č. 84
1986 Profesore, jdete pozdě!
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
Zkouška neviny
1983 Fords on Water
1982 Friend or Foe
1981 Tiny Revolutions (TV film)
1980 Murphy's Stroke (TV film)
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)
S*P*Y*S

TV seriály

1999 Hippies (TV seriál)
Polterguests (TV seriál)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
1996 Frontiers (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 Hope It Rains (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál) - herec, a.z.
Campion (TV seriál)
Desmond's (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)
Mike & Angelo (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
That's Love (TV seriál)
Thin Air (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Kit Curran (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Dodger, Bonzo and the Rest (TV seriál)
EastEnders (TV seriál) - herec, a.z.
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Johnny Jarvis (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1977 Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Donati Conspiracy, The (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Lorna Doone (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

2006 Another Audience with Shirley Bassey (koncert)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1995 Unbroadcastable Have I Got News for You (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky