foto

Eun-jeong Shin

  • nar. 3.1.1974 (47 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gyechoonhalmang
2009 Bulsinjiok
2007 Du eolgurui yeochin
2002 Obeo deo reinbou
1997 Mariawa yeoinsuk

TV seriály

2019 Jinchuhaga dolawassda (TV seriál)
2018 Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Sollomoneui wijeung (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Wokingmam yukadaedi (TV seriál)
2015 Abi (TV seriál)
Haideu jikil na (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Baeknyeonui shinboo (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
Kkeutubneun sarang (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Riset (TV seriál)
2012 Abeojiga mianhada (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)
2009 Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
Kangcheok deul (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)
2004 Wangkkot seonnyeonim (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Cheondungsori (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 마스터셰프 코리아 셀러브리티 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky