foto

Owen Hurley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Barbie a Růžové balerínky
2003 Barbie z Labutího jezera
2002 Barbie Růženka
2001 Barbie v Louskáčku
2000 Casper a strašidelné Vánoce

TV seriály

1999 Weird-Ohs (TV seriál)
1998 Shadow Raiders (TV seriál)
1996 Beast Wars: Transformers (TV seriál)
1994 Reboot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace