foto

Šózó Iizuka

  • nar. 23.5.1933 (86 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
2012 Hókago Midnighters
スティッチと砂の惑星 (TV film)
2011 Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
2009 Eiga Layton kjódžu to eien no utahime
Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
2008 Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2006 Kidó senši Gundam MS IGLOO: Mokuširoku 0079
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
Kidó senši Gundam MS IGLOO: Ičinen sensó hiroku
2003 Early Reins
Mazinkaiser: Šitó! Ankoku daišógun
Tokijští kmotři
2002 Gate Keepers 21
Guilstein
Yokohama kaidashi kikō - Quiet Country Cafe
2001 Herečka tisíciletí
P Man Cyber bišódžo 0 širei!
2000 En no labyrinth
Honó no Labyrinth
Mezzo Forte
1998 Jókoso Lodoss tó e!
1997 Rjúki denšó
Vampire Hunter
1996 Burn Up! W
Dragon Ball: Saikjó e no miči
Eiga Nintama Rantaró
Fire Emblem
Ultraman Company
Šinseiki GPX Cyber Formula: Earlydays Renewal
1995 Memories
1994 Crying Freeman: Kanketsu hen - Mumyō ryūsha
Giant Robo Gaiden Ginrei
Grappler Baki
Street Fighter II
Uchū no kishi Tekkaman Blade II
1993 Kaikecu Zorori: Mahócukai no deši / Daikaizoku no takara sagaši
Naniwa kin'jú den: Minami no teió
Rokudenaši Blues 1993
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
The Spirit of Wonder: China-san no jú'ucu
Zettai muteki Raidžin ó
Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
Šinseiki GPX Cyber Formula: Double One
1991 Burn Up!
Cuki ga noboru made ni
Dragon Ball Z: Super Saijadžin da Son Gokú
Eijú gaiden Mozaicka
NG Knight Ramune & 40 EX: Bikubiku Triangle ai no araši daisakusen
Tobe! Kudžira no Peek
1990 Dragon Ball Z Special: Tatta hitori no saišú kessen – Freezer ni idonda Z senši Son Gokú no čiči (TV film)
Hidari no O'Clock!!
Mašin eijúden Wataru: Sókaizan eijú densecu
Riki Oh 2: Horobi no ko
1989 Cleopatra DC
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
Seidžúki Cyguard
Sengoku kitan jótóden: Sóšúhen
Teito Taisen
Ys
1988 Ginga eijú densecu
Kikó rjóhei Mellowlink
Kjófu no bioningen saišú kjóši
Mahjong hišóden naki no Rjú
What`s Michael? 2
Xanadu Dragonslayer densecu
1987 Dragon Ball: Madžindžó no Nemuri-hime
Gakuen tokusó Hikaruon
Křídla Honnêamise
1986 Dragon Ball: Shenlong no densecu
Jikû senshi Spilban
Urban Square: Kóhaku no cuigeki
Wanna Bees
1985 Akuma tó no prince: Micume ga tóru (TV film)
Cosmo Police Justy
Kinnikuman: Haresugata! Seigi čódžin
Sengoku madžin gošógun: Toki no etranger
1984 Pro jakjú o džúbai tanošiku miru hóhó Part 2
1983 Mirai keisacu urašiman
Pro jakjú o džúbai tanošiku miru hóhó - vyp.
1982 Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 21 Emon: Učú e iraššai!
Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1978 Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
1974 Tobidasu rittai eiga: Inazuman

TV seriály

2017 Onihei (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
K: Return of Kings (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Šingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Walkure Romanze (TV seriál)
2012 Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
K (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
Zetman (TV seriál)
2011 Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Dororon Enma-kun Meeramera (TV seriál)
Hjóge mono (TV seriál)
2010 Magic Kaito (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Šin Mazinger šógeki! Z-Hen (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Devil May Cry (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Black Jack 21 (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
Džinki: Extend (TV seriál)
Gun x Sword (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Jami no macuei (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
Džinzó ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
Gate Keepers (TV seriál)
Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
Love Hina (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Boisuraggâ (TV seriál)
1998 Change!! Getter Robo: Sekai saigo no hi (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Dragon Ball GT (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Midori no Makibaó (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 Street Fighter 2: V (TV seriál)
1994 Akazukin Čača (TV seriál)
Ginga sengoku gun júden Rai (TV seriál)
Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
英雄凱伝モザイカ (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
Bókenša (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1991 Mahó no princess Minky Momo: Jume o dakišimete (TV seriál)
Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 Heisei tensai Bakabon (TV seriál)
Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
NG Knight Ramune & 40 (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
Idol densecu Eriko (TV seriál)
Jawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
Mobile Sheriff Jiban (TV seriál)
1988 Sakigake!! Otoko džuku (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Esper Mami (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
1986 Bug tte Honey (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
1985 Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
Kyoju tokuso Jaspion (TV seriál)
Nindža senši Tobikage (TV seriál)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Uchû keiji Shaider (TV seriál)
1983 Alenka v říši divů (TV seriál)
Kapitán Tsubasa (TV seriál)
Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
Sókó kihei Votoms (TV seriál)
Uchû keiji Sharivan (TV seriál)
Čódžikú seiki Orguss (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)
Taiyou sentai Sanbarukan (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Denshi sentai Denjiman (TV seriál)
Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
Nils Holgersson (TV seriál)
Učú senkan Jamato III (TV seriál)
Učú taitei God Sigma (TV seriál)
1979 Cyborg 009 (TV seriál)
Kidó senši Gundam (TV seriál)
Manga Sarutobi Sasuke (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Ikkjú-san (TV seriál)
Supaidâman (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
1977 Hjóga senši Gaislugger (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Ore wa Teppei (TV seriál)
Time Bokan Series: Yatterman (TV seriál)
Čódendži machine Voltes V (TV seriál)
1976 Space Ironmen Kyodain (TV seriál)
UFO senši dai Apolon (TV seriál)
UFO senši dai Apolon 2 (TV seriál)
1975 Himitsu sentai Gorenjâ (TV seriál)
Júša Raideen (TV seriál)
1974 Zero Tester: Čikjú o mamore! (TV seriál)
1973 Inazuman (TV seriál)
Zero Tester (TV seriál)
1972 Astroganger (TV seriál)
Jinzô ningen Kikaidâ (TV seriál)
Kagaku nindžatai Gaččaman (TV seriál)
Kaši no ki Mokku (TV seriál)
1970 Ašita no Joe (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace