foto

Patty Jenkins

  • nar. 24.7.1971 (46 let)
    letecká základna George, Victorville, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (6)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Wonder Woman 2
2017 Wonder Woman
2015 Exposed (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2003 Zrůda
2001 Just Drive
Velocity Rules

TV seriály

2013 Betrayal (TV seriál)
2012 The Killing (TV seriál)
What I Know (S02E13)
2011 The Killing (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Wonder Woman 2

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Odhalení superhrdinové (TV seriál)
2016 Dawn of the Justice League (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace