foto

Deborah Kaufmann

  • nar. 23.3.1970 (50 let)
    Kleinmachnow, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110 - Tod einer Toten (TV film)
Tatort - Die goldene Zeit (TV film)
2018 Plavání
Was uns nicht umbringt
2017 Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
Píseček (TV film)
Sestřička z hor: Rodinná pouta (TV film)
2016 Ein Mann unter Verdacht (TV film)
2014 Rodinná horečka
2012 Sushi in Suhl
2011 Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
2007 Du Gehörst mir (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
2006 Elementární částice
Jeptiška a komisař (TV film)
Léto s lachtanem (TV film)
2005 Jantar nosí štěstí (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
Die Rückkehr des Vaters (TV film)
2003 Der Job seines Lebens (TV film)
2002 Der Morgen nach dem Tod (TV film)
Die Katzenfrau (TV film)
Die Rückkehr (TV film)
Santa Claudia (TV film)
2000 Muži k pronajmutí (TV film)
1999 Else - Geschichte einer leidenschaftlichen Frau (TV film)
Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
1998 Fahrt in die Hölle - Eine gefährliche Liebe (TV film)
1996 Gnadenlos - Zur Prostitution gezwungen (TV film)
King of Evergreen (TV film)
Männerpension
Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
1995 Der Trinker (TV film)
1993 Adamski
Král posledních dnů (TV film)
Wo das Herz zu Hause ist (TV film)
1990 Rückkehr aus der Wüste, Die
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod eines Drecksacks (S09E26)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Sic Mundus Creatus Est (S01E06)
další epizody (7)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Neuanfang (S03E02)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Flowerpower (S01E07)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Auf den zweiten Blick (S02E12)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verdachtsmomente (S17E06)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Heiratsschwindler (S01E02)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Abend DDR (S10E31)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Er gehört mir (S07E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
2002 Das Duo (TV seriál)
Im falschen Leben (E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Ideen müsste man haben (E07)
Kalle wird’s schon machen (E06)
Umwege (E05)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)

Dokumentární

2020 Legenden - Ein Abend für Winfried Glatzeder (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)