foto

Sergej Judajev

  • nar. 1973
    Moskva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Moja žizň
2016 Ljubov bez pravil
2014 Tajemství čtyř princezen
2013 Dětočki
2010 Gluchar v kino
2009 Laskovyj maj

TV seriály

2019 SSSR (TV seriál)
2018 Strasť (TV seriál)
2017 Něulovimyje (TV seriál)
2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)
2013 Etaž (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gluchar v kino

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace