foto

Charlotta Larsson

  • nar. 8.11.1957 (63 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Arn
1987 Don Juan (TV film)
1984 Dirty Story - Likainen tarina
1983 Två killar och en tjej
1982 Rozloučení

TV seriály

2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2000 Barnen på Luna (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky