foto

Juho Milonoff

  • nar. 26.2.1974 (45 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fingerpori
2017 Neznámý voják
Strop
2016 Golgata (studentský film)
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2013 Kaappari
Luciferin viimeinen elämä
Miten meistä tuli ystäviä
2011 Falešná stopa
2008 Luottomies
Suurin ja kaunein
2007 Ganes
2006 Matti
Ranta (TV film)
Riisuttu mies
Supermiehen poika
2001 Kahakka (TV film)
1999 Rakastin epätoivoista naista
Rikos ja rakkaus
1998 Rajatapaus (studentský film)
1996 Päärooli (TV film)
1992 Musta enkeli ja tuhoojat
1989 Musta enkeli
1983 250 grammaa - radioaktiivinen testamentti
1982 Král bez srdce

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Forever selluliitti (E02)
2018 Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
další epizody (9)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
Tavallisen suruton poika (E04)
Hänen upseeriensa malja (E03)
další epizody (4)
2017 Onnela (TV seriál)
Otsahymy (S01E07)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (6)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Pelko (S02E02)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
Hermovaurio (E05)
Työsuhde (E04)
další epizody (6)
Uutishuone (TV seriál)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
Häirikkö (E09)
další epizody (11)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Pasila (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
2000 Arvokkaasti (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1994 Love Story (TV seriál)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Kirjamaa (TV pořad)
2006 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace