foto

Julia Chambers

  • nar. 27.2.1956 (63 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Sestry
1982 Tvrdá fuška
1981 Sense and Sensibility (TV film)
1977 Gentleman samotář (TV film)

TV seriály

1994 Wycliffe (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Únos Johnnieho Waverlyho (S01E03)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Optimist (TV seriál)
1982 Beau Geste (TV seriál)
1981 Fanny by Gaslight (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky