foto

Melisa Sözen

  • nar. 6.7.1985 (33 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bir Varmis Bir Yokmus
2014 Benimle Var Mısın?
Zimní spánek
2012 Pazarlari Hiç Sevmem
2010 Av Mevsimi
2008 Para = Dolar (TV film)
2006 Cenneti beklerken
Kabuslar Evi: Seni Beklerken (TV film)
Návrat domů
2005 Deli Mavi (TV film)
O Şimdi Mahkum
Çarpışma
2004 Okul
2002 İçerideki
2001 Bana Şans Dile
2000 Aşk Güzel Şeydir (TV film)

TV seriály

2018 Babamın Günahları (TV seriál)
2017 7YÜZ (TV seriál)
Çember (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2015 Beş Kardeş (TV seriál)
2014 Analı Oğullu (TV seriál)
2012 Şubat (TV seriál)
2011 Reis (TV seriál)
2010 Güneydogu'dan Öyküler - Önce Vatan (TV seriál)
2009 Bir Bulut Olsam (TV seriál)
2007 Bıçak Sırtı (TV seriál)
Hakkını Helal Et (TV seriál)
2006 Azap Yolu (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
2004 Çemberimde Gül Oya (TV seriál)
2003 Büyümüş de Küçülmüş (TV seriál)
Şarkılar Seni Söyler (TV seriál)
Şıh Senem (TV seriál)
2001 Nisan Yağmuru (TV seriál)
Yeni Hayat (TV seriál)
1997 Baba Evi (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace