foto

Antti Ortamo

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Muusikon valinta
1991 Taulukkomies
1990 Amor ampuu ohi
1986 Stíny v ráji
1982 Jackpot 2

TV seriály

1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Muusikon valinta
Tasaraha - Arskan tapaus
1993 Malbik
1991 Taulukkomies
1990 Amor ampuu ohi
1989 Idylli
Kumma juttu
1988 Yksinäinen paikka (TV film)
1986 Pluus (TV film)
Tähti ja koivu (studentský film)
1985 Päiväsi ovat luetut (studentský film)
1984 Parfyymiä äidille

TV seriály

1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)

Dokumentární

1990 Mediakomppania. Pertti "Neumann" Nieminen (TV film)
1988 Sirppi ja kitara
1986 Salama
1985 Pauli 'Pate' Mustajärvi (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Muusikon valinta
1993 Kili kali (studentský film)
1991 Taulukkomies
1989 Idylli
1986 Enkelipeli (studentský film)
1984 Not A Milky Boy (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

1984 Not A Milky Boy (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Muusikon valinta

Střihačská filmografie

Filmy

1984 Not A Milky Boy (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky