foto

Joseph Gatt

  • nar. 3.12.1974 (45 let)
    Notting Hill, Londýn, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dumbo
2017 Dangerous Games
Finding Eden
For All Eyes Always
2016 Star Trek: Do neznáma
2015 Harnessing the Rain
Smrtící bouře (TV film)
2014 Panenka z pekla (TV film)
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Thor
Wonder Woman (TV film)
2008 Vražedná Ariel
2006 Puls
Saurian (TV film)
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Orpheus & Eurydice
1999 Plunkett & Macleane

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Survivor (S05E16)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Palimpsest (E06)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
The Last Chance (S01E05)
další epizody (7)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Head Games (S03E01)
Z Nation (TV seriál)
Everybody Dies in the End (S03E14)
Duel (S03E13)
They Grow Up So Quickly (S03E10)
další epizody (6)
Banshee (TV seriál) - a.z.
Requiem (S04E08) - a.z.
2015 Skutečný Rob (TV seriál)
Gaying In Shape (S01E05)
Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
Ray Donovan (TV seriál)
Čuryn (S03E02)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
2014 The 100 (TV seriál)
The 48 (S02E01)
We Are Grounders: Part 2 (S01E13)
We Are Grounders: Part 1 (S01E12)
Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Zabijáci (S02E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)
Zbaveni okovů (S04E03)
Dva meče (S04E01)
Vlčí mládě (TV seriál)
Doba smrti (S04E08)
Mecenáš (S04E04)
Němý (S04E03)
2013 Banshee (TV seriál)
Wicks (S01E06)
Seznamte se s novým šéfem (S01E03)
Banshee Origins (TV seriál)
2012 Breaking In (TV seriál)
Episode XIII (S02E13)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinné prokletí (S05E06)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2008 Dark Path Chronicles, The (TV seriál)
Easy to Assemble (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2019 2nd Unit: Invisible Action Stars