foto

Reymonde Amsalem

  • nar. 1978
    Jeruzalém, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jablka z pouště
2013 Kidon
Plastelína
2012 Černá vdova
2011 My Lovely Sister
2010 Bein HaShmashot
Personalista
2009 Kirot
Libanon
2008 Sheva dakot be gan Eden
2007 Odvlečen
2006 Janem Janem

TV seriály

2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Proč je tato noc jiná (S05E04)
2014 Tyran (TV seriál)
2008 Revivre (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2007 Screenz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky