foto

Tanya Clarke

  • nar. 2.2.1972 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hot Bath an' a Stiff Drink 2
2018 I Can Only Imagine
Sidelined (TV film)
The Boarder (TV film)
2017 DriverX
Inhumans (IMAX)
2014 BFFs
Hot Bath an' a Stiff Drink
2013 Born Wild
2012 Revan
Černá ovce
2011 The Last Gamble
2010 Repo Men
Summer Camp (TV film)
2009 Death Warrior
Hrozba z temnot (TV film)
Něha
2007 Den zlomu
2004 Nejlepší zloděj světa
Ticking Man, The
2001 Čistá duše

TV seriály

2017 Inhumans (TV seriál)
...And Finally: Black Bolt (E08)
Havoc in the Hidden Land (E07)
The Gentleman's Name Is Gorgon (E06)
další epizody (7)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Přítomnost (S05E01)
2015 Banshee (TV seriál)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
Před mrtvými se neschováš (S03E07)
další epizody (9)
Chirurgové (TV seriál)
Něco proti tobě (S12E07)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Heaven Can't Wait (S09E06)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na rozhlasových vlnách (S02E18)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)
Glee (TV seriál)
Drž si svých 16 (S03E08)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Úmyslná náhoda (S01E09)
2008 Canooks (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Drž se svých zásad (S06E09)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace