foto

Andrea Garello

  • nar. 9.6.1966 (52 let)
    Benátky, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tafanos
Uno di famiglia
2014 Bez slitování
Profesoři zločinu
2002 Amnèsia
1998 A je to

TV seriály

2006 Crimini (TV seriál)
2001 Via Zanardi, 33 (TV seriál)
1997 Disokkupati (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2002 Amnèsia - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace