foto

Lorenzo Lavia

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Profesoři zločinu: Masterclass
Profesoři zločinu: Velké finále
2014 Profesoři zločinu
2011 Delitto di Via Poma, Il (TV film)
2002 Perlasca (TV film)
2000 Giochi pericolosi (TV film)
1998 Ospite, L'
1997 Artemisia
1996 Lupa, La
1993 Louis, enfant roi
1991 Vento di mare (TV film)

TV seriály

2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace