foto

Antonino Bruschetta

  • nar. 6.1.1962 (56 let)
    Messina, Sicílie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Il vegetale
Libero Grassi (TV film)
Tu mi nascondi qualcosa
2017 Paolo Borsellino. Adesso tocca a me
Viola, Franca
2016 Alex a spol: Jak dospět navzdory rodičům
Quel bravo ragazzo
Quo vado?
Rodinný chaos
2015 Basta poco
Nomi e cognomi
2014 L'assalto (TV film)
La moglie del sarto
2013 Aspirante vedovo
Diario di un maniaco per bene
Dobrý den, táto
Mafie vraždí jenom v létě
Trilussa - Storia d'amore e di poesia (TV film)
Ultima foglia, L'
2012 Do Říma s láskou
Nečekaná hvězda
To, o čem se nemluví
2011 Boris - Il film
La donna della domenica (TV film)
Passannante
Senza arte né parte
2010 Co víc si můžu přát
Lo scandalo della Banca Romana (TV film)
2009 Casa sulle nuvole, La
Le ombre rosse
Occhio a quei due (TV film)
2008 Aldo Moro - Il presidente (TV film)
L'ultimo padrino (TV film)
2007 Il generale Dalla Chiesa (TV film)
Můj bratr je jedináček
Uomo di vetro, L'
2006 Attacco allo stato (TV film)
Dohazovači
Joe Petrosino (TV film)
Nový svět
2004 Il siero della vanità
O nic mi nešlo
Paolo Borsellino (TV film)
Život, jaký bych chtěl
2003 Divočáci z předměstí
E io ti seguo
Ztracená láska
2001 Přebytečný člověk
2000 Lupo mannaro
Prime luci dell'alba
Sto kroků
1999 Il guardiano
Prima del tramonto
1995 I buchi neri
1994 Giudice ragazzino, Il
1993 Libera
1991 Caldo soffocante
Ladri di futuro
1989 Visioni private

TV seriály

2018 La linea verticale (TV seriál)
2017 Immaturi (TV seriál)
2016 Il sistema (TV seriál)
2012 Mai per amore (TV seriál)
2011 Fuoriclasse (TV seriál)
Segreto dell'acqua, Il (TV seriál)
2008 Il coraggio di Angela (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2005 Distretto di polizia 5 (TV seriál)
Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Vita che verrà, La (TV seriál)

Dokumentární

2014 La Trattativa

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Nessuno
1989 Visioni private

Režijní filmografie

Filmy

1989 Visioni private

Spisovatelská filmografie

Filmy

1992 Nessuno - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace