foto

Antonino Bruschetta

  • nar. 6.1.1962 (58 let)
    Messina, Sicílie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La concessione del telefono - C'era una volta Vigata (TV film)
2019 La stagione della caccia: c'era una volta Vigata (TV film)
Tuttapposto
2018 Il vegetale
Libero Grassi (TV film)
Tu mi nascondi qualcosa
2017 Omicidio all'Italiana
Rodinný chaos
Viola, Franca
2016 Alex a spol: Jak dospět navzdory rodičům
Quel bravo ragazzo
Quo vado?
2015 Basta poco
C'è sempre un perché
La Terra dei Santi
Nomi e cognomi
2014 L'assalto (TV film)
La moglie del sarto
2013 Aspirante vedovo
Diario di un maniaco per bene
Dobrý den, táto
Mafie vraždí jenom v létě
Trilussa - Storia d'amore e di poesia (TV film)
Ultima foglia, L'
2012 Do Říma s láskou
Nečekaná hvězda
To, o čem se nemluví
2011 Boris - Il film
La donna della domenica (TV film)
Passannante
Senza arte né parte
2010 Co víc si můžu přát
Lo scandalo della Banca Romana (TV film)
2009 Casa sulle nuvole, La
Le ombre rosse
Occhio a quei due (TV film)
2008 Aldo Moro - Il presidente (TV film)
Il coraggio di Angela (TV film)
L'ultimo padrino (TV film)
2007 Il generale Dalla Chiesa (TV film)
L'uomo di vetro
Můj bratr je jedináček
2006 Attacco allo stato (TV film)
Dohazovači
Joe Petrosino (TV film)
Nový svět
2004 Il siero della vanità
O nic mi nešlo
Paolo Borsellino (TV film)
Život, jaký bych chtěl
2003 Divočáci z předměstí
E io ti seguo
Ztracená láska
2001 Přebytečný člověk
2000 Lupo mannaro
Prime luci dell'alba
Sto kroků
1999 Il guardiano
Prima del tramonto
1995 I buchi neri
1994 Il giudice ragazzino
1993 Libera
1991 Caldo soffocante
Ladri di futuro
1989 Visioni private

TV seriály

2020 Come una madre (TV seriál)
2019 Made in Italy (TV seriál)
2018 La linea verticale (TV seriál)
2017 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
Immaturi (TV seriál)
L'isola di Pietro (TV seriál)
2016 Il sistema (TV seriál)
2012 Mai per amore (TV seriál)
2011 Fuoriclasse (TV seriál)
Il segreto dell'acqua (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2005 Distretto di polizia 5 (TV seriál)
Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2003 Camera Café (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 La vita che verrà (TV seriál)

Dokumentární

2017 Paolo Borsellino. Adesso tocca a me
2014 La Trattativa

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Nessuno
1989 Visioni private

Režijní filmografie

Filmy

1989 Visioni private

Spisovatelská filmografie

Filmy

1992 Nessuno - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky