foto

Leo Morimoto

  • nar. 13.2.1943 (76 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tenši no iru tošokan
2015 44-sai no chiarîdâ!! (TV film)
Kuroi Kangofu (TV film)
2014 Mama ga Ikita Akashi (TV film)
2013 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 59 (TV film)
2012 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 57 (TV film)
2011 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 56 (TV film)
Propose Kyodai (TV film)
2010 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 53 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 55 (TV film)
Otóto
2009 Kanikósen
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 51 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 52 (TV film)
Oto-na-ri
2008 Bura bura ban ban
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 49 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 50 (TV film)
Puropôzu dai sakusen special (TV film)
Tókjó daikúšú (TV film)
2007 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 48 (TV film)
Onna no ičidaiki: Mukai Čiaki (TV film)
Shinjitsu no Shuki BC-kyu Senpan Kato Tetsutaro: Watashi wa Kai ni Naritai (TV film)
2006 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 45 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 46 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 47 (TV film)
LoveDeath
Ranbo
2005 Buruu kanaria (TV film)
Hôrudo appu daun
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 43 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 44 (TV film)
Mail
2004 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 42 (TV film)
2003 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 38 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 39 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 40 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 41 (TV film)
Shomuni Forever (TV film)
Tengoku no Daisuke e (TV film)
2002 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 37 (TV film)
2001 Black Jack III (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 35 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 36 (TV film)
Maria
2000 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 34 (TV film)
Shomuni Special 2 (TV film)
1999 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 33 (TV film)
Renai Sagishi
1998 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 32 (TV film)
Love & Pop
Rakuen eno hashi (TV film)
Shomuni Special 1 (TV film)
1997 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 31 (TV film)
1996 Arigató
Děti se vracejí
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 29 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 30 (TV film)
1995 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 27 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 28 (TV film)
1994 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 25 (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 26 (TV film)
1993 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 24 (TV film)
Settoku: Jehovah no šónin to jukecu kjohi džiken (TV film)
1991 Mangetsu: Mr. Moonlight
Mikadoroido
1987 Klub kaskadérů
Křídla Honnêamise
1986 Burakkubódo
1985 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 6 (TV film)
1983 Doctor Mambo & Kaitó Džibako: Učú jori ai o komete!! (TV film)
1981 Enrai
1979 Kamisama ga kureta akanbó
Mó hozue wa cukanai
1978 Harikomi (TV film)
Orange road kjúkó
1976 Cuma to onna no aida
1975 Macuri no džunbi
Takehisa Jumedži monogatari: Koi suru

TV seriály

2018 Jami no bansóša (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Fukushu Houtei (TV seriál)
Jami no bansóša (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 Mijamoto Musaši (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2010 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 54 (TV seriál)
Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Keikan no chi (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Rimitto: keidži no genba 2 (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Hachi wan daibâ (TV seriál)
2007 Benkjó šiteitai! (TV seriál)
2006 PS Rashoumon (TV seriál)
2005 Heisei kjóiku jobiko 2005 (TV seriál)
Njokei kazoku (TV seriál)
Walkers (TV seriál)
2004 Sukai hai (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2002 Ai nante iraneejo, nacu (TV seriál)
Aibó (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
天国への階段 (TV seriál)
2001 Kimi ga boku o wasurete mo (TV seriál)
Sutaa no koi (TV seriál)
2000 Ashita wo Dakishimete (TV seriál)
Koko dake no hanaši (TV seriál)
Shomuni 2 (TV seriál)
1999 ナオミ (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)
Džinbee (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
1996 Long Vacation (TV seriál)
Oišii kankei (TV seriál)
Only you ai sarete (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)
Ohsama no restoran (TV seriál)
1994 Toki wo Kakeru Shoujo (TV seriál)
1993 Chance (TV seriál)
1992 Ai to iu Nano Moto ni (TV seriál)
Houkago (TV seriál)
1975 Genroku Taiheiki (TV seriál)
1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace