foto

Hassam Ghancy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Break
2017 Happy End
2016 Ennemis intérieurs
2013 Harissa mon amour
Les Jeux des nuages et de la pluie
2012 Bankable (TV film)
2009 Journey to Mecca
2008 Baader Meinhof Komplex
Ochrana státu
Zrádce
2007 Odvlečen
2005 Zaina
2004 Quand je serai star

TV seriály

2014 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Le Lait et le Miel (S03E05)
2012 Main Courante (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
1998 Lascars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace