foto

Seul-gi Kim

  • nar. 10.10.1991 (28 let)
    Městský obvod Dongrae, Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gwangdaedeul : pungmunjojakdan
Seonmul
2017 Jojakdoen dosi
2016 Dalbichgoonggwol
Keunalui bonwigi
2015 Gukgadaepyo 2
2014 Soosanghan geunyeo
Óda na mého otce
2013 Mooseowon iyagi 2
2012 Dooresori

TV seriály

2017 Pasukkun (TV seriál)
Segajisaek pantaji - banjieui yeowang (TV seriál)
Segajisaek pantaji - saengdongseong yeonae (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
2015 Kilmi, hilmi (TV seriál)
Oh naui gwishinnim (TV seriál)
Pongdangpongdang Love (TV seriál)
2014 Ingyeogongjoo (TV seriál)
Yeonaeui balgyeon (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Moohandonglyeog (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
Yiootjib kkotminam (TV seriál)
2012 21seki gajok (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)