foto

Ellie Gall

  • nar. 5.5.1996 (24 let)
    Manly, Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stargate Origins: Catherine
2017 A Midsummer's Nightmare (TV film)
2013 Bloomers
2011 This Happenstance
2010 1MC: Something of Vengeance

TV seriály

2018 Hvězdná brána: Třetí říše (TV seriál)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Unfinished Business (S03E04)
Family (S03E01)
2013 Mind Over Maddie (TV seriál)
Místo zvané domov (TV seriál)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2005 Australská vyšetřovací služba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky