foto

Ellie Gall

  • nar. 5.5.1996 (22 let)
    Manly, Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Midsummer's Nightmare (TV film)
2013 Bloomers
2011 This Happenstance
2010 1MC: Something of Vengeance

TV seriály

2018 Stargate Origins (TV seriál)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Unfinished Business (S03E04)
Family (S03E01)
2013 Mind Over Maddie (TV seriál)
Místo zvané domov (TV seriál)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2005 Australská vyšetřovací služba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace