foto

Michaela Pavlátová

  • nar. 27.2.1961 (59 let)
    Praha, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

  • 1995 -Repete (Zlatý medvěd za krátkometrážní film)

Karlovy Vary IFF

Sundance FF

  • 2013 -Tramvaj (Velká cena poroty za nejlepší krátkometrážní film)

San Sebastián IFF

  • 2003 -Nevěrné hry (Kutxabank - Zvláštní uznání pro nového režiséra)

Montreal WFF

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fair Play
2002 Musím tě svést
1999 Praha očima...
1997 Knoflíkáři
1988 Pražská 5

Dokumentární

1998 Sprayem po zdech

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Tramvaj
2008 Děti noci
2006 Karneval zvířat
1999 Praha očima...
1995 Repete
1991 Řeči, řeči, řeči...

Dokumentární

1998 ... až na věky

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Tramvaj

Host

TV pořady

2014 Ceny české filmové kritiky 2013 (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
1998 Dvaadvacítka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce