foto

Dmitrij Marjanov

  • nar. 1.12.1969
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 15.10.2017 (47 let)
    Lobnya, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vzlom (TV film)
2015 Norveg
2013 Děd_005
Igra v pravdu
2012 Prazdnik vzaperti
2010 Otcy (TV film)
Vzroslaja doč, ili test na...
2008 Den radio
Miraž
Čizkejk
2007 Iděalnaja žena (TV film)
Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
Slušaja tišinu
2006 Satisfakcija (TV film)
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2001 Bremenskije muzykanty
Lvinaja dolja
2000 Prezident i jego vnučka
Zatvornik
1997 Změjinyj istočnik
1995 Kakaja čudnaja igra
1994 Kofe s limonom
1993 Lichaja paročka
Russkij regtajm
1992 Tancujuščije prizraki
1991 Ljubov
1988 Dorogaja Jelena Sergejevna
1986 Kouzelný dar (TV film)

TV seriály

2018 Doroga iz žjoltogo kirpiča (TV seriál)
2017 Operacija Muchabbat (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
2015 Princessa s severa (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
2013 Kult (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
Sviridovy (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Bojec (TV seriál)
Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
2001 Rostov-papa (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Igra v pravdu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky