foto

Marc Cherry

  • nar. 23.3.1962 (58 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
2011 Hallelujah (TV film)

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
Murder Means Never Having to Say You're Sorry (E01)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Awakenings (S03E01)
2014 Devious Maids (TV seriál)
An Ideal Husband (S02E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Setting the Table (S01E02)
další epizody (4)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
To já za všechno můžu (S08E22)
Co řeknou lidi (S08E21)
další epizody (14)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
další epizody (22)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
další epizody (23)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
další epizody (24)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Po požáru (S05E09)
Město v plamenech (S05E08)
další epizody (18)
2007 Head Case (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
další epizody (22)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (24)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
další epizody (23)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
2001 Some of My Best Friends (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1995 The Crew (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Journey to the Center of Attention (S07E19)
Old Boyfriends (S07E14)
1991 The Golden Girls (TV seriál)
Dateline: Miami (S07E07)
Beauty and the Beast (S07E03)
What a Difference a Date Makes (S06E22)
další epizody (4)
1990 The Golden Girls (TV seriál)
How Do You Solve a Problem Like Sophia? (S06E08)
Wham, Bam, Thank You, Mammy (S06E05)
The President's Coming! The President's Coming! Part 2 (S05E26)
další epizody (5)

TV pořady

1990 Earth Day Special, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Odcizené polibky

TV seriály

2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Righteous Brothers (S02E18)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly (E09)
Marriages Don't Break Up On Account Of Murder - It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong (E08)
další epizody (10)
2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Much Ado About Buffing (S04E09)
I Saw the Shine (S04E08)
další epizody (10)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
další epizody (13)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (13)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (13)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
To já za všechno můžu (S08E22)
Co řeknou lidi (S08E21)
další epizody (14)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
další epizody (22)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
další epizody (23)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
další epizody (24)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Po požáru (S05E09)
Město v plamenech (S05E08)
další epizody (18)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
další epizody (22)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (24)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
další epizody (23)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce