foto

Marc Cherry

  • nar. 23.3.1962 (56 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
2011 Hallelujah (TV film)

TV seriály

2015 Devious Maids (TV seriál)
Awakenings (S03E01)
2014 Devious Maids (TV seriál)
An Ideal Husband (S02E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Setting the Table (S01E02)
další epizody (4)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
To já za všechno můžu (S08E22)
Co řeknou lidi (S08E21)
další epizody (14)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
další epizody (22)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
další epizody (23)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
další epizody (24)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Po požáru (S05E09)
Město v plamenech (S05E08)
další epizody (18)
2007 Head Case (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
další epizody (22)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (24)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
další epizody (23)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
2001 Some of My Best Friends (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1995 The Crew (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)

TV pořady

1990 Earth Day Special, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Odcizené polibky

TV seriály

2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2003 Arrested Development (TV seriál)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Much Ado About Buffing (S04E09)
I Saw the Shine (S04E08)
další epizody (10)
2015 Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
další epizody (13)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (13)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace