foto

DJ Yella

  • nar. 11.12.1967 (51 let)
    Compton, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

2015 Straight Outta Compton - a.z.

Dokumentární

2016 Hip-Hop Evolution (TV seriál)
Streets of Compton (TV film)
2012 Uprising: Hip Hop & The LA Riots (TV film)
2000 And Ya Don't Stop: Hip Hop's Greatest Videos, Vol. 1
1992 N.W.A.: Efil4zaggin - The Only Home Video

Hudební videoklipy

1995 Eazy-E: Just tah Let U Know (hudební videoklip)
1991 N.W.A: Alwayz into Somethin' (hudební videoklip)
N.W.A: Appetite for Destruction (hudební videoklip)
1990 N.W.A: 100 Miles and Runnin' (hudební videoklip)
1989 Eazy-E: We Want Eazy (hudební videoklip)

Videa (5)

  • Video © Universal Pictures France
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:FRA
    Z natáčení 1 - Ice Cube (herec), Dr. Dre (herec), MC Ren (herec), DJ Yella (herec)
    02:19
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Universal Pictures France
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:FRA
    Z natáčení 4 - F. Gary Gray (režisér), Dr. Dre (herec), Jason Mitchell (herec), Ice Cube (herec), DJ Yella (herec)
    01:24
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Universal Pictures France
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:FRA
    Z natáčení 5 - Dr. Dre (herec), DJ Yella (herec), Ice Cube (herec), MC Ren (herec), Corey Hawkins (herec)
    01:39
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Universal Pictures France
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:FRA
    Z natáčení 6 - Ice Cube (herec), F. Gary Gray (režisér), Dr. Dre (herec), DJ Yella (herec), MC Ren (herec), O'Shea Jackson Jr. (herec), Corey Hawkins (herec)
    02:02
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace