foto

Seong-min Choi

  • nar. 30.9.1973 (47 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Botongsaram
2014 Joseonminyeo samchongsa
2013 Dedeuendeu
2011 Goraereul chatneun jajeongeo
2009 Kapye seoul
Sikeurit
2004 Bunshinsaba
2003 Seukaendeul - Joseon namnyeo sangyeoljisa
2002 Seoul
Yeonae soseol
2001 Sseommeotaim

TV seriály

2016 Jeonseorui syeoteul (TV seriál)
Wokingmam yukadaedi (TV seriál)
2015 Maendorong ttottot (TV seriál)
2014 Eoddeun annyeong (TV seriál)
Hotelking (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Wiheomhan yeoja (TV seriál)
2010 Majubomyeo useo (TV seriál)
2008 큰언니 (TV seriál)
2007 Motdoen sarang (TV seriál)
2005 Baekmanjangjawa kyeolheunhagi (TV seriál)
Sarang changa (TV seriál)
2002 Godok (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
1996 컬러 (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 살림하는 남자들 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky