foto

Venus Terzo

  • nar. 17.10.1967 (53 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2018 Mrakodrap
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
A Rose for Christmas (TV film)
Cyklostezka k lásce (TV film)
2016 To je vražda, zapekla do smrtícího receptu (TV film)
2015 Newlywed and Dead (TV film)
Odznak cti
Přízrak minulosti (TV film)
2013 12 kol: Reloaded
Baby Sellers (TV film)
The Mystery Cruise (TV film)
2011 Pohřešovaná (TV film)
2010 Vražda mezi přáteli (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
2008 Přednosti života (TV film)
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2006 Barbie - Deníček
Barbie mořská víla
My Little Pony: A Very Pony Place
My Little Pony: Princezna
Okruh přátel (TV film)
Solární armagedon (TV film)
2005 Barbie - Fairytopia
My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
My Little Pony Live: The World's Biggest Tea Party
2004 G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Max Steel: Endangered Species
2003 Barbie z Labutího jezera
Můj malý pony: Kouzelné narozeniny (TV film)
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
1998 Crimes of Passion: Nobody Lives Forever (TV film)
Plavba smrti (TV film)
Podezřelá (TV film)
1997 Bojovníci
Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film)
Nebezpečná podoba (TV film)
小倩
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
1995 Devotion
Jungle Book
1994 A Christmas Carol
Deadly Vows (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1993 Moje cudzie deti (TV film)
Zrozen k rychlosti (TV film)
1992 Home Movie (TV film)
Jedeme k babičce (TV film)
1991 Krvavá řeka (TV film)
1990 To (TV film)
1989 American Boyfriends
Dítě na zakázku
1988 Laura Lansing Slept Here (TV film)
Vražda na Aljašce (TV film)

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Stereo (E08)
In My Feelings (E07)
Black & Blue (E06)
další epizody (7)
Arrow (TV seriál)
Present Tense (S08E04)
Emerald Archer (S07E12)
2018 Take Two (TV seriál)
Shadows of the Past (E09)
Arrow (TV seriál)
Life Sentence (S06E23)
The Ties That Bind (S06E22)
Docket No. 11-19-41-73 (S06E21)
další epizody (6)
2017 Arrow (TV seriál)
Thanksgiving (S06E07)
Tribute (S06E02)
Fighting Fire with Fire (S05E15)
2016 Frequency (TV seriál)
Seven Three (E05)
Bleed Over (E04)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #81: There's No Crying in Porn (S02E09)
Arrow (TV seriál)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Unchained (S04E12)
Lovci duchů (TV seriál)
Love Hurts (S11E13)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Americký sen (E08)
2014 Rush (TV seriál)
You Spin Me Round (E06)
2012 Continuum (TV seriál)
Playtime (S01E08)
2011 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro nikoho (1.část) (S04E12)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vydání II: Aktuální vydání (S05E10)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lesby, gayové, bisexuálové a škádlení (S05E01)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Obnova (E26)
Vztek (E23)
Rada (E22)
další epizody (5)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Striga (S01E18)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Da Vinciho případy (TV seriál)
Must Be a Night for Fires (S07E13)
Before They Twist the Knife (S07E12)
A Delicate Bloodbath (S07E11)
další epizody (4)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Pospěš! (S02E05)
Da Vinciho případy (TV seriál)
Better Go Herd Your Ducks (S07E09)
The Ol' Coco Bop (S07E08)
First the Seducing Then the Screwing (S07E07)
další epizody (17)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Cabin Pressure (S02E08)
X-men: Začátek (TV seriál)
Ascension: Part 2 (S04E09)
Ascension: Part 1 (S04E08)
Ghost of a Chance (S04E07)
další epizody (13)
Da Vinciho případy (TV seriál)
Twenty Five Dollar Conversation (S06E05)
Iffy Areas Around the Edges (S06E04)
Bury My Own Bones (S06E03)
další epizody (12)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Smyčka (E09)
X-men: Začátek (TV seriál)
Under Lock and Key (S03E09)
Self Possessed (S03E08)
The Toad, the Witch and the Wardrobe (S03E07)
další epizody (17)
Da Vinciho případy (TV seriál)
Dizzy Looking Down (S05E06)
At First It Was Funny (S05E05)
Run by the Monkeys (S05E04)
další epizody (10)
Hvězdná brána (TV seriál)
V zajetí ledu (S06E04)
2001 X-men: Začátek (TV seriál)
On Angel's Wings (S02E09)
Joyride (S02E08)
African Storm (S02E07)
další epizody (17)
Da Vinciho případy (TV seriál)
Be a Cruel Twist (S04E09)
Sixes and Sevens (S04E08)
Shoulda Been a Priest (S04E07)
další epizody (14)
2000 X-men: Začátek (TV seriál)
Speed and Spyke (S01E05)
Mutant Crush (S01E04)
Rogue Recruit (S01E03)
další epizody (5)
Da Vinciho případy (TV seriál)
All Tricked Up (S03E08)
An Act of God (S03E07)
This Shit Is Evil (S03E06)
další epizody (11)
1999 Beast Machines: Transformers (TV seriál)
Da Vinciho případy (TV seriál)
The Lottery (S02E10)
The Looking Glass (S02E09)
Blues in A-Minor (S02E08)
další epizody (13)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
The Bridge (S01E10)
The Most Dangerous Time (S01E09)
Gabriel (S01E08)
další epizody (9)
Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
1996 Beast Wars: Transformers (TV seriál)
Vortech: Undercover Conversion Squad (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Velká hra (S02E10)
1995 Darkstalkers (TV seriál)
Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Sky Surfer Strike Force (TV seriál)
1994 Malifica (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)
Funky Fables (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
My Little Pony Tales (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
The New Adventures of He-Man (TV seriál)
1989 Captain N: The Game Master (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Heroes on Hot Wheels (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky