foto

Venus Terzo

  • nar. 17.10.1967 (49 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Rose for Christmas (TV film)
Walking the Dog (TV film)
2015 Badge of Honor
Newlywed and Dead (TV film)
2014 Reluctant Witness (TV film)
2013 Baby Sellers (TV film)
The Mystery Cruise (TV film)
12 kol: Reloaded
2011 Pohřešovaná (TV film)
2010 Vražda mezi přáteli (TV film)
2009 Spectacular! (TV film)
2008 Přednosti života (TV film)
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2006 Barbie - Deníček
Barbie mořská víla
My Little Pony: A Very Pony Place
My Little Pony: Princezna
Okruh přátel (TV film)
Solární armagedon (TV film)
2005 Barbie - Fairytopia
My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
2004 G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Max Steel: Endangered Species
2003 Barbie z Labutího jezera
Můj malý pony: Kouzelné narozeniny (TV film)
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
1998 Crimes of Passion: Nobody Lives Forever (TV film)
Plavba smrti (TV film)
Podezřelá (TV film)
1997 小倩
Bojovníci
Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film)
Nebezpečná podoba (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
1995 Devotion
Jungle Book
1994 Deadly Vows (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1993 Moje cudzie deti (TV film)
Zrozen k rychlosti (TV film)
1992 Home Movie (TV film)
Jedeme k babičce (TV film)
1991 Krvavá řeka (TV film)
1990 To (TV film)
1989 American Boyfriends
Dítě na zakázku
1988 Laura Lansing Slept Here (TV film)
Vražda na Aljašce (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Fighting Fire with Fire (S05E15)
2016 Arrow (TV seriál)
Eleven-Fifty-Nine (S04E18)
Unchained (S04E12)
Frequency (TV seriál)
Seven Three (E05)
Bleed Over (E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Love Hurts (S11E13)
2014 Rush (TV seriál)
2012 Continuum (TV seriál)
Playtime (S01E08)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Something Wicked (S01E18)
Whistler (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Pospěš! (S02E05)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
V zajetí ledu (S06E04)
2000 X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Beast Machines: Transformers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
1996 Beast Wars: Transformers (TV seriál)
Vortech: Undercover Conversion Squad (TV seriál)
1995 Darkstalkers (TV seriál)
Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
Sky Surfer Strike Force (TV seriál)
1994 Malifica (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)
Funky Fables (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
My Little Pony Tales (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
New Adventures of He-Man, The (TV seriál)
1989 Captain N: The Game Master (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Heroes on Hot Wheels (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace