foto

Sergej Murzin

  • nar. 15.12.1965 (54 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Leviatan
2007 Belaja strela (TV film)
1998 Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět

TV seriály

2017 Almaznyj endšpil (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
2014 Otpusk po raněniju (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pryžok (S07E18)
2013 Dělta (TV seriál)
Puť v děltu (S01E01)
Ljutyj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Barer (S01E07)
Rozysk (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
SašaTaňa (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Oružije (S02E22)
Pjatnickij (TV seriál)
Za spinoj (S03E21)
Nam jesť čto těrjať (S03E03)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Tri tovarišča (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Koněc sveta (S01E22)
Narkotrafik (TV seriál)
Staryje svjazi (E10)
Vesjoleňkoje voskreseně (E08)
Litějnyj (TV seriál)
Těni prošlogo (S06E01)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Podstava (S03E01)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Smertělnyj trafik (S01E02)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Ispolnitěl (E08)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Otpusk na Černom more (S01E12)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Baltijskij cirjulnik (S01E09)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
Episode 5 (S05E05)
Episode 4 (S05E04)
další epizody (4)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Poslednij pričal (S04E02)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Preděl pročnosti (S03E01)
Sposobnyj učenik (S02E08)
Vně igry (S02E06)
další epizody (5)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Reklamnaja pauza. Časť 2 (S03E04)
Reklamnaja pauza. Časť 1 (S03E03)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Mera presečenija (S01E09)
Udarnaja volna (S01E08)
Operativnoje vmešatělstvo (S01E07)
další epizody (8)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zvezdnaja bolezň (S03E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky