foto

Raymond Adamson

  • nar. Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Blue Juice
1988 Pes baskervillský (TV film)
1969 Dotek lásky
1967 It!
1966 Člověk pro každé počasí
1963 Echo of Diana
1958 Heart of a Child

TV seriály

1972 Emma (TV seriál)
1970 Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace