foto

Norbert Hudec

  • nar. 1974
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Noro Hudec (*1974, Bratislava) vyštudoval v rokoch 1992- 1997 Vysokú školu múzických umení v Bratislave, odbor Kamera. V súčasnosti pôsobí na VŠMU ako pedagóg. Ako kameraman spolupracoval na filmoch: Pohreb je vlastne premiéra (r. Juraj Lehotský, 1997), 8000 jabloní (r. Ladislav Gašpar, 1998), Dvojičky (r. Juraj Lehotský, 1999), Láska v Boke Kotorskej (r. Ladislav Gašpar, 2000), Cigáni idú do volieb (r. Jaro Vojtek, 2012), Zázrak (r. Juraj Lehotský, 2013), na filmovom projekte Slovensko 2.0 (krátky film Druhý pokus, r. Peter Kerekes, 2014).

Presskit k filmu Tak ďaleko, tak blízko

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Nina
2014 Slovensko 2.0
2013 Zázrak
1997 Budeme mít výkony, budeme mít diplomy

TV seriály

2018 Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
Úsmevnú sústrasť (E10)
další epizody (12)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2015 Naši (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Legenda (E12)
Ina (E11)
Ťaháky (E10)
další epizody (12)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Stratený (E03)

Dokumentární

2015 Exkurze aneb Historie současnosti
Spravodliví medzi národmi (TV seriál)
2014 Tak daleko, tak blízko
2013 Celnice: Cudzinci (TV film)
2012 Cikáni jdou do voleb
2009 Erotic Nation
2008 Eskalátor - Janko Lehotský (TV film)
Eskalátor - Jozef Gertli Danglár (TV film)
Eskalátor - Miroslav Marcelli (TV film)
Gen.sk (TV seriál)
Národné (TV film)
2001 Taká malá propaganda
1998 Pohreb je vlastne premiéra (studentský film)
1997 Dom je svet (studentský film)
1996 Sen tela (TV film)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)
2011 Nebíčko v papuľke (TV pořad)
2007 Zmenáreň (TV pořad)
1999 Nechcené deti (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace