foto

Miroslav Tóth

  • nar. 16.10.1981 (37 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kompozičné začiatky absolvoval u Ilju Zeljenku. V súčasnosti je doktorantom na HAMU v Prahe u Michala Rataja. Magisterské štúdium v skladbe ukončil na VŠMU v Bratislave u Vladimíra Godára. Do tretieho roka štúdia študoval u Jevgenija Iršaia. Rovnako je absolvent hudobnej vedy na Univerzite Komenského v Bratislave. Špecializuje sa na súčasnú, improvizovanú, filmovú alebo elektroakustickú kompozíciu.

Miro2toth.wixsite.com

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Out
2014 Slovensko 2.0

Dokumentární

2018 Máme na víc
2016 Díra v hlavě
2013 Prvá (TV seriál)
2012 Tibor Huszár - Návrat späť
WeC verejná
2011 Slovenské kino (TV seriál)
Z mesta do mesta (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2009 Bez nervov sa žiť nedá (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace