foto

Lockwood West

  • nar. 28.7.1905
    Birkenhead, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.3.1989 (83 let)
    Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Family Ties Vacation (TV film)
Pyramida hrůzy
The Shooting Party
1983 Garderobiér
1973 The Satanic Rites of Dracula
1970 Jana Eyrová (TV film)
One Brief Summer
1968 A Dandy in Aspic
Up the Junction
1967 Okouzlený
1965 Game for Three Losers
Life at the Top
Rotten to the Core
1964 Kožené bundy
1962 Strongroom
1960 Melodie slávy
1959 The Man Who Could Cheat Death
1957 The Birthday Present
The Mark of the Hawk
1956 Vojínův postup
1955 Mulberry Accelerator, The (TV film)
Portrait of Alison
1954 Lease of Life
1953 Oracle, The
Single-Handed
1952 Hammer the Toff
1951 High Treason
1950 Last Holiday
No Place for Jennifer
1949 Badger's Green
Celia: The Sinister Affair of Poor Aunt Nora
Edward, My Son

TV seriály

1991 Specials (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1987 Porterhouse Blue (TV seriál)
Valentine Park (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Zdráv buď... ale kdo? (E09)
1974 The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
No Exit (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Brett (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Do Not Forsake Me Oh My Darling (E13)
1967 Uncle Charles (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
William (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1952 Pride and Prejudice (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky